Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--trdls-kamera-ucb2y.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Trådløs videoovervågning | Guide til trådløse kameraer
Vælg en side

Trådløst hjemme-videoovervågning

 

Den mest simple metode til at inddele kameraer til videoovervågning på kan gøres ved at dele dem ind i to kameratyper, et udendørs overvågningskamera og et indendørs overvågningskamera. Der findes også kameraer, som kan anvendes til overvågning både inde og ude. Mens hver af kameratyperne har forskellige stilarter, så er selve funktionen ofte den samme enhederne. Dog med forskellige kvaliteter og avancerede funktioner. Rent udseendesmæssigt kan de ligne hinanden som enæggede tvilllinger, men indholdsmæssigt være dybt forskellige. Dette kan både gøre sig gældende på kvalitet og funktioner, hvilket også oftest har den primære indflydelse på overvågningskameraets pris. Når kameraerne er adskilt i kategorierne indendørs- og udendørs videoovervågningskameraer, kan de yderligere deles ind i dome kamera og almindelige bullet kameraer. Der vil, i denne artikel, primært tages udgangspunkt i de almindelige, hvorfor du bør læse vores artikel om dome kameraer, hvis disse ønskes eller du blot har behov for mere viden om kameraerne.

Begge kameramodeller er tilgængelige som enkle kameraenheder med videoovervågning via apps på telefonen eller som et komplet overvågningssystem til hjemmet. I denne guide kan du se en sammenligning af indendørs og udendørs kameraer samt få et indblik i, hvilken kombination af overvågningskameraer, der kan siges at være den optimale. Der er mange sikkerhedsfirmaer, som beskæftiger sig med videoovervågning, og oftest sælger systemerne med en månedlig eller årlig abonnementsbetaling til et vagtselskab. Disse tjenesteydelser kan få prisen i vejret, hvis der er tale om et privat overvågningssystem.

Det forholder sig ofte sådan, at et privat hjem er pænt indrettet, og alle åbninger er fuget til eller samlet på anden vis. Derfor kan det være besværligt at trække et netværkskabel rundt i huset, da disse ofte bør sidde i kabelskinner, så de ikke er synlige i hjemmet. Derfor vælger mange et købe trådløse kamera til overvågning, da disse umiddelbart synes at være den nemmeste løsning rent monteringsmæssigt. Kameraerne kan nemt og enkelt monteres på de usatte arealer, så de dækker og overvåger områderne, som ønskes. Et trådløst kameraovervågningssystem kan derfor siges at være en ideel løsning til overvågning af private hjem, hvor den håndværksmæssige del og hermed montering ønskes minimalt og mindst beskadelig i forhold til loft og vægge. Et trådløst overvågningskamera har tidligere være kritiseret, fordi det være for ustabilt. Disse tendenser synes ikke længere at være aktuelle på grund af den markante udvikling inden for videoovervågning og ikke mindst netværk de seneste år. Mange villaområder er nutildags udstyret med fiber bredbånd, hvilket eliminerer kritikken af dårlige signaler.