Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--trdls-kamera-ucb2y.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4783
Trådløs overvågning – hvad skal jeg vælge | Guide til trådløse kameraer
Vælg en side

Man kan få forskellige typer af trådløse overvågningskameraer. Behovet for, hvad kameraet skal overvåge er typisk argumentet for, hvilket kamera, der bør vælges. Der findes trådløse overvågningskameraer fra prisklasser i få hundrede kroner og helt op til 10.000 kroner. Den store forskel på disse priser er særligt stabilitet og driftstiden.

Et trådløst kamera, som blot tilsluttes ved lejlighed for at optage en kort samtale eller event kan være anvendeligt til disse formål. Omvendt vil dette ikke være nok til at overvåge en butik, som ønsker daglige optagelser af hændeforløb i lokalerne i virksomheden. Du kan læse mere om de to typer af trådløse kameraer neden for.

Professionelt trådløst kamerasystem med optagelse

 

Ønskes et komplet videoovervågningssystem med mulighed for konstant, periodisk eller bevægelsesfølsom optagelse samt stabile og klare billeder, kan det klart anbefales at investere i et professionelt trådløst overvågningssystem uden de store udsving. Disse er fuldt ud professionelle og ses ofte anvendt hos store og små virksomheder.

Det kan ofte være problematisk at installere et overvågningssystem på grund af de mange kabler, der tidligere har været nødvendig at trække. Dette er ikke længere aktuelt efter udvikling på overvågningskameraer, og herunder særligt de trådløse, har betydet, at brugerne nu kan få trådløse overvågningskameraer i en stabil og høj opløsning.

Selve systemet kan netværkskonfigureres således, at afspilningen af de direkte optagelser kan overvåges fra din mobiltelefon. Dette er sågar gældende, hvorvidt du ligger på stranden i Hawaii eller du befinder dig til Hellerup-festen i Skagen. Hvis blot der er adgang til internet, vil det være muligt at se dine direkte billeder. Ét klik på en App på din telefon, og så kan du blot lade øjnene stirre mod dine overvågningsbilleder. Vores applikation til at se videoovervågning online på iPhone, Android, computer eller anden enhed er fuldt ud gratis og medfølger naturligvis i forbindelse med et køb af overvågningssystemer.

Trådløs mini batteridrevet kamera

 

Disse trådløse overvågningskameraer betegnes også spy kameraer, fordi de er så små og uigenkendelige, hvilket gør, at der ofte foretages overvågning uden forbipasserende er opmærksomme på, at de optages. Disse kameraer findes ofte monteret i røgalarmer, kuglepen, slips, vækkeure, armbåndsure og lignende.

De trådløse mini kameraer er ofte anvendt til kortere optagelser, som blot ønskes foretaget i mindre perioder ad gangen. Disse batteridrevne kameraer kan typisk holde strøm i få timer, hvorfor det ikke muligt anvende dette kamera som en stabil vedholdende løsning.